Αναφέρει σε: Διευθυντή Εστιατορίου / Διευθυντή F&B
Σύνοψη θέσης: Ως Captain είστε υπεύθυνος για εξασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών, τη διατήρηση ενός ασφαλούς και υγιεινού εργασιακού περιβάλλοντος. Δημιουργείτε σχέσεις με τους επισκέπτες, χειρίζεστε καθημερινά τις σχέσεις με τα μέλη της ομάδας και ενθαρρύνετε την επίλυση προβλημάτων.
Καθήκοντα και ευθύνες:
- Να υποδέχεται και να καλωσορίζει τους επισκέπτες με θερμό και φιλικό τρόπο
- Να έχει καλή γνώση του μπουφέ
- Να μιλάει με τους επισκέπτες και το προσωπικό χρησιμοποιώντας σαφή και επαγγελματική γλώσσα
- Να απαντά σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το μενού και να βοηθάει στις επιλογές του μενού
- Να αντιδρά άμεσα και διακριτικά
- Να επικοινωνεί με την κουζίνα σχετικά με τυχόν ερωτήσεις για το μπουφέ
- Να ενημερώνει την κουζίνα για πρόσθετες απαιτήσεις γεύματος, αλλεργίες, διατροφικές ανάγκες και ειδικά αιτήματα
- Να είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό, τη συλλογή και την επιστροφή των ειδών φαγητού και ποτών στον κατάλληλο χώρο
- Να διασφαλίζει ότι το εστιατόριο διατηρείται πάντα καθαρό και οργανωμένο
- Να ολοκληρώνει τις καθημερινές ευθύνες που έχουν οριστεί για κάθε επιμέρους βάρδια
- Να ολοκληρώνει τα καθήκοντα κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένου του ανεφοδιασμού των ειδών, του σβησίματος των φώτων κ.λπ
- Να διενεργεί μηνιαίους ελέγχους απογραφής σε όλο τον εξοπλισμό λειτουργίας και τις προμήθειες
- Να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην καθοδήγηση και την ανάπτυξη του κατώτερου προσωπικού
- Οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα σχετικά με την εξυπηρέτηση τροφίμων και ποτών που ανατίθενται από τον διευθυντή