Η εταιρεία Πρόποση Ε.Ε και το εστιατόριο ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ στην Ύδρα αναζητά για την σεζόν 2024 (Μάρτιος - Νοέμβριος) Cook A’ & Sous Chef.
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει όλες τις τεχνικές μεθόδους προετοιμασίας και δημιουργίας, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του Executive Chef μας.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα αξιοποιεί τις μαγειρικές του ικανότητες ώστε να διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας της κουζίνας και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.