-Πτυχίο ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων, Hospitality Management ή συναφούς κατεύθυνσης
-Απαραίτητη πολυετής εμπειρία σε διοικητικές θέσεις σε επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχείων
-Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
-Καλή γνώση 2ης ξένης γλώσσας
-Γνώση χρήσης Η/Υ, λογισμικών διαχείρισης εστιατορίων, POS
-Άριστη γνώση και εφαρμογή των προτύπων διαχείρισης τροφίμων
-Ικανότητα παρακολούθησης και επίτευξης οικονομικών στόχων
-Ανεπτυγμένες ηγετικές ικανότητες και οργανωτικές δεξιότητες
-Ικανότητα εντοπισμού και επίλυσης προβλημάτων
-Προσανατολισμός στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών